Rykten kring ett ”Sony Smash Bros”

nov
27

Det florerar just nu en del rykten på nätet om att Sony är på gång med ett Smash Bros-influerat fightingspel fyllt med kända Sony karaktärer. Smash Bros är, för den oinvigde, en spelserie som släppts till Nintendos stationära konsoler sedan Nintendo 64. I spelen blandar man de starkast lysande stjärnorna från diverse Nintendo-spel och låter dem sedan gå loss på varann på stora banor i färgglada slagsmål.

Ryktena säger att Sony anlitat studion SuperBot Entertainment för att utveckla spelet som går under namnet Title Fight. Namnet är förhoppningsvis inget annat en ett arbetsnamn och ändras möjligtvis vid en officiell utannonsering av spelet.

De karaktärer som kommer att ingå i spelet lär vara plockade från Sonys egna spelserier, vilket innebär att man kan plocka från spel som Uncharted, Twisted Metal och Sly Raccoon. Räkna alltså inte med ett överflöd av Sam Fishers eller Ezios från 3:e partsutvecklade spel.

Jag blir inte helt såld på idén. Men om man får till ett schysst utbud av karaktärer och fyller spelet med finurliga referenser till Playstation-universumet kan det bli roligt. Vi får se hur det artar sig.


Källor: Paulgalenetwork.com, Kotaku.com

Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼