Motorola Droid 4 på väg?

nov
27

Borta i det stora landet i väst har Motorola haft stor succé med sina tre Droidtelefoner, alla med Android som operativsystem. Nu verkar det som att den fjärde modellen i serien är på gång att lanseras. Det fina med Droidserien är att det är lagom stora och snabba smartphones med ett fysiskt Qwerty-tangentbord. Det gör dem såklart lite tjockare i fickan, men det blir samtidigt mycket skönare och snabbare att skriva jämfört med ett touchscreentangentbord (enligt mig).

Motorola Droid 4 verkar enligt rykten komma laddad med ungefär samma hårdvara som Droid Razr som precis lanserats i Sverige. Skärmen på Droid 4 verkar vara på 4″, aningen mindre än Razrs 4,3″. Den verkar släppas med Android 2.3, förhoppningsvis får den istället 4.0 vid release. Processorn ska vara dual core 1.2 GHz och samsas med 1024 MB RAM. Kameran på 8 megapixel ska klara av att filma i 1080p HD.

Vi får se om dessa rykten stämmer och om Droid 4 kommer hitta till Sverige. Och det vore kul, vi är inte bortskämda med bra Androidtelefoner med fysiskt tangentbord.


Källa: Droid Life.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼