HTC Dream kör ICS

nov
26

Det flyter inte på bra, det verkar inte ens användbart, men en nörd entusiast har portat senaste Android (ICS) till HTC Dream/G1. Vad är då det för telefon kanske du undrar? Det är den allra första mobilen som körde Android och den lanserades för att apputvecklare skulle kunna testa sina appar i en telefon innan Androidmarknaden exploderade. Trots att HTC Dream bara är tre år gammal är dess hårdvara hopplöst omodern. Med en processor på 528 MHz, 192 MB RAM och 256 MB lagringsminne är det ett under att Android 4.0 Ice Cream Sandwich ens startar. Men som videon ovan bevisar så går det. Inte bra, men det går.

Om du nu mot förmodan har en HTC Dream/G1 och vill testa ICS på den kan du besöka XDA för mer info.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼