Unit 13 till Vita är läckert

nov
24

Igår skrev vi om att Sonys kommande bärbara konsol Playstation Vita har fått ett släppdatum. Ett av releasespelen till konsolen är Unit 13 som är utvecklat av Zipper Interactive, studion bakom SOCOM-serien. Man kan se en hel del likheter till SOCOM i och med tredjepersons vyn och lagspelandet.

Det kan diskuteras kring hurvida det är en bra idé att spela pangpangaction på en bärbar konsol men Vita kanske ändrar på detta med de dubbla analoga spakarna. Det som kan sägas med säkerhet är att de stationära konsolerna får det svettigt i början av nästa år när ett bärbart spel ser så här läckert ut grafikmässigt.

http://youtu.be/B-BM-f55kd4


Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼