PSVita lanseras 22 februari i Europa

nov
23

Nu har Sony gått ut med lanseringsdatum för deras nya bärbara spelkonsol Playstation Vita. För oss som bor i sköna Europa är det den 22 februari (nästa år alltså) som gäller. Men en konsol utan spel är ganska meningslös. Därför lanseras även 11 spel den 22 februari. Dessa är:

 • Uncharted: Golden Abyss
 • WipEout 2048
 • Reality Fighters
 • Little Deviants
 • ModNation Racers: Road Trip
 • Everybody’s Golf
 • Escape Plan
 • Top Darts
 • Hustle Kings
 • Unit 13
 • MotorStorm RC

Av ovanstående spel känner jag spontant att Uncharted känns mest lockande. Det spelet känns väldigt välutvecklat och dessutom verkar det bli riktigt snyggt.

Eftersom det är 2011, 2012 när PSVita släpps, så kommer den såklart köra appar också. Att kolla Facebook och Twitter på en enhet till är tydligen en nödvändighet. Och det värsta är att jag nog skulle använda denna funktion om jag hade en PSVita…


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼