ICS demas på en Transformer Prime

nov
23

Android har länge fått (välförtjänt) kritik för att operativsystemet aldrig når samma flyt som iOS, trots kraftigare hårdvara. Anledningen sägs vara att Android inte haft stöd för GPU-accelererad grafik. Men i och med att Ice Cream Sandwich nu släpps så finns äntligen detta stöd inbyggt, vilket bäddar för fint flyt i både telefon och tablet. Detta flyt verkar inte minst finnas i Asus Eee Pad Transformer Prime som i videon ovan visas när den gör just Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Ser riktigt fint ut det där. Vi väntar fortfarande på ett officiellt släppdatum för Transformer Prime, men om den är lika bra som jag tror så är den värd att vänta på.


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar