En frukostmaskin värdig en ungkarl

nov
23

Helt ärligt, finns det något segare än att göra frukost till sig själv? Orkar man verkligen dra sig ur sängen allt för tidigt på morgonen bara för att stå framför spisen i en timme innan frukosten är klar? Klar man inte gör, därför bör du lägga ut 200 kronor på denna fantastiska frukostmaskin!

Detta är inte bara en brödrost. Den kallas Flip-Down Breakfast Toaster och som namnet antyder kan du fälla ned en sida av brödrosten och då framträder ett litet stekbord. Perfekt för alla oss som inte bara vill börja dagen med ett par rostade brödskivor utan även vill få i oss ett paket stekt bacon (eller två), en förpackning stekta ägg (eller två) och en hamburgare (eller 3). Enda problemet med denna geniala frukostmaskin är att den inte har inbyggd kaffebryggare. Men man kan väl inte få allt?

Tro det eller ej, Flip-Down Breakfast Toaster kostar bara 200 kronor och kan säkert användas till annan matlagning också. Värma fiskpinnar, blodpudding, vita bönor i tomatsås, fryst pizza eller poppa popcorn funkar säkert. Experimentera på bara! Du köper den av Amazon.


Källa: Ny teknik.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se