Samsung släpper modifierad 10.1″ tab i Tyskland

nov
20

Ni har säkert läst både det ena och det andra om Apples och Samsungs lilla bråk som lett till stämningar åt båda håll och att Samsung förbjudits att sälja sina tablets i Tyskland och Australien då de anses vara för lika iPad. För att komma runt detta problem har Samsung därför släppt en modifierad version av sin Galaxy Tab 10.1 och döpt den till 10.1N. Den modifierade versionen är exakt likadan under huven, det är bara estetiska skillnader mot originalversionen. Samsung har till exempel bytt plats på högtalarna och metallramen kryper nu över framsidan en bit. Faktiskt har denna lilla designförändring dessutom gjort tableten snyggare, enligt mig.

Den tyska webbsidan NewGadgets.de har gjort en unboxing och test av Galxy Tab 10.1N och jämför den mot Eee Pad Transformer, iPad och några andra tablets. En ganska intressant video.

Huruvida denna modifierade tablet kommer att släppas även i Australien är inte klart, men jag skulle gissa att Samsung vill sälja sin produkter även i landet down under.


Källa: Engadget.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼