Trailer till Rampart

nov
19

Rampart hade jag faktiskt glömt bort om jag ska vara ärlig. Hur som helst åkte peppo-metern i höjden efter att ha sett den här trailern. Woody Harrelson (som bara blir bättre och bättre) spelar en riktigt tuff och korrupt polis i 90-talets Los Angeles, tänk Nicolas Cage i Bad Lieutenant fast ännu mer badass.

Vid sidan av Harrelson dyker bland annat Sigourney Weaver och en annan kunggubbe i form av Steve Buscemi upp. James Ellroy, författaren till boken L.A. Confidential som filmen med samma namn bygger på, har ett finger med i manusskrivandet vilket lovar gott. Tydligen viskas det om Oscar-klass på Harrelsons insats. Filmen går upp på bio i slutet av januari i USA, när och om den kommer hit återstår att se.


Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼