Nokiatablets kommer i juni

nov
16


Enligt Paul Amsellem, Nokias VD i Frankrike kommer Nokia släppa sina första tablets i juni. Detta är ju inte helt oväntat när marknaden för tablets ökar, nu senast med Transformer Prime som är Asus kommande Android platta, samt iPad som har sålts i ett antal miljoner exemplar. Nyheten är heller inte helt oväntad med tanke på att Windows 8 ska vara anpassat för både tablets och för PC.

I och med Nokia Lumia som verkar grymt bra så är detta en nyhet som vi tar varmt emot och hoppas att Nokia inte bara gör det bra, utan helt vansinnigt bra. Lite seriös konkurrens på tabletmarknaden är välkommet. Detta vore bra så att marknaden kan utökas och bli bättre och bättre. För tillfället står marknaden still med iPad och Galaxy Tab i toppen.


Källa

Av

Designfreak vars kreativa sinne skapar harmoni mellan designens alla element. Har ett brinnande intresse för teknikens alla under.

Kontakt: johan.wirlen@hypeline.se

Annons ▼