CoD Elite kanske inte kommer till PC

nov
15

En stor del av hypen kring MW3 har varit deras tilläggstjänst CoD Elite, en sorts exklusiv communitytjänst med detaljerad statstracking mm. Redan innan MW3 släpptes hade man problem med tjänsten och än så länge finns den bara tillgänglig för konsolspelarna. Nu ryktas det om att den överhuvudtaget inte kommer att släppas till PC.

För mig personligen är det helt sjukt att man över huvudtaget ska behöva betala för en sådan tjänst men nu blir det hela ännu konstigare. En av fördelarna med att prenumerera på tjänsten är nämligen att man får rabatt på kommande DLC till MW3, något som nu blir omöjligt för PC-spelarna. För mig är det här bara ytterligare ett tecken på att personerna som står bakom rodret närmast fullständigt skiter i PC-spelarna och att det enda de bryr sig om är vinsten som går att plocka ut på konsolversionerna.

En sak är i alla fall säker, Black Ops var det sista spelet i CoD-serien jag slösar bort mina pengar på. Det finns trots allt alternativ där utvecklarna faktiskt visar intresse för de som betalar deras löner.


Källa: Botchweed.com

Av

Kronisk mångsysslare som gärna pysslar både digitalt och analogt, zombie’s och postapokalyptisk sci-fi får endorfinerna att svalla.

Kontakt: kristofer.tunberg@hypeline.se

Annons ▼