Androidplattor med Tegra 3 under utveckling?

nov
14

Engadget har fått tag på uppgifter som tyder på att Lenovo just nu jobbar på en 10.1″ Androidtablet med ett fyrkärnigt Tegra 3-chip på 1,6 GHz. Plattan kommer (såklart) köra Ice Cream Sandwich och ha 2 GB RAM, fingeravtrycksläsare på baksidan som även ska fungera som en joystick. Låter spännande, men de är enligt Swedroid inte ensamma om att utveckla en Tegra 3-platta.

Acer och HTC har också Tegra 3 på gång

Obekräftade uppgifter säger att även HTC och Acer har Tegra 3-plattor på gång. HTCs platta ska, likt Lenovos, vara fyrkärnig och kan komma att visas upp på Mobile World Congress i slutet av februari. Acers kommande tablet ska vara en uppgraderad version av deras Iconia Tab-serie. Låter mumma, trots att dessa rykten egentligen är ganska intetsägande. Tabletåret 2012 verkar mer och mer lovande, även för oss Android lovers.


Källor: Engadget och Swedroid.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼