Det roliga med födelsedagar

nov
13

Födelsedagar slutar numera med att jag impulsköper roliga prylar till mig själv. Den här gången slutade det med att jag beställde Zlatans nya bok ”Jag är Zlatan Ibrahimovic” och Battlefield 3 till Xbox 360, två nya roligheter som var tvungna att införskaffas. Förutom det fick jag en väldigt svårslagen present, nämligen Kent-boxen. Att jag inte köpt den tidigare är i sig väldigt skämmigt, men nu står den äntligen på min hylla tillsammans med fin kurslitteratur.

Jag har nu ägt Battlefield 3 i drygt en vecka och spelat fem, kanske sex timmar. Därför kan jag bara dela med mig av mitt första intryck. Läs Albins text för en fullständig recension (https://hypeline.se/2011/11/09/recension-battlefield-3-x360).

Efter sex timmar har jag åstadkommit följande: Jag har kört ner i vattnet med stridsvagnar, störtat med flygplan och blivit knivhuggen, flera gånger. Jag har sprungit runt och dött oerhört mycket, men bygger upp det genom att jag återupplivar allt jag ser. Det går uppenbarligen inte att bara springa runt och skjuta, det är lite mer än så. Team work och tålamod verkar vara två nycklar till framgång, varav det sista är något jag helt saknar. Ändå måste jag säga att det väldigt underhållande att spela online, sen är jag rätt säker på att spelet kommer växa ju mindre jag krockar med mina flygplan, men jag har haft fel förr.

Klistrad vid Zlatan

Jag är uppvuxen tillsammans med Zlatan och hans karriär, för mig var det därför en självklarhet att införskaffa boken. Till skillnad från BF3, som låg inplastat flera dagar, slet jag upp kartongen när boken anlände och började genast läsa. Nu är jag helt klistrad, varje kapitel är än så länge väldigt trevlig läsning. Det är en djup Zlatan som berättar om sitt liv, det känns som om Zlatan vill dela med sig av hela sitt liv och varför han är just den han är idag. Har du det minsta lilla intresse i Zlatan Ibrahimovic, rekommenderar jag dig att läsa boken.

Underbar samling

Kent-boxen, med all musik från Kent fram till 2008 måste vara en av de bästa presenterna jag någonsin fått. Den är visserligen inte lika aktuell som Zlatans bok eller Battlefield 3, men det är ändå en underbar samling. Totalt 133 spår, 26 bonusspår och 15 tidigare outgivna spår. Förutom innehållet är boxen också otroligt snygg. Det finns inga ord. Tycker du inte om Kent? Lär dig tycka om Kent. Just do it.

Varsågod! Jag har just rabblat upp tre bra julklappstips. En för gamern, en för den sportintresserade och en för allihopa. Glöm inte att rimma på paketen bara.


Av

Sportnörd med rötterna i Katrineholm. Mår dåligt utan musik från Kent och drar gärna en ordvits eller två.

Kontakt: martin.eriksson@hypeline.se

Annons ▼