Nu finns Hypeline på Google+

nov
11

Sedan lanseringen av Hypeline har vi haft en Facebooksida och ett Twitterkonto. Nu har vi även en sida på Google+ där vi delar med oss av nyheter, frågor och tankar. En del material återfinns här, men en del saker kommer bara synas på Google+. Har du ett konto tycker vi att du ska styra dit och följa oss redan idag. Har du inget konto är det bara att skapa!

Vi har precis kommit igång med sidan, men den kommer att bli levande. Ju fler som följer oss, desto mer kommer vi såklart att posta. Du kan även passa på att tipsa oss om viktiga nyheter och coola händelser, eller kanske skvallra lite om något kul en Hypelineskribent gjort. Ge oss smaskigt skvaller!

Nu återstår det bara för dig att besöka vår sida på Google+!


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼