Biljard i HTML5

Ett biljardspel kodat i HTML5

nov
11

Biljard i HTML5

Nu när Adobe verkar kasta in handduken vad gäller utvecklingen av Flash till mobila enheter dyker det upp frågor som ”vad finns det för alternativ till Flash?” och ”kan HTML5 allt som Flash kan?”. Jag kommer inte att kunna besvara de frågorna i detta inlägg, men jag har däremot testat ett biljardspel som är kodat helt i HTML5. Och det funkar faktiskt riktigt bra. Det är något så ovanligt som ett biljardspel där du är en hemlig agent som måste få ner alla kulor på tid. Annars vinner terroristerna!

Testa gärna Agent 008 Ball (som spelet heter), ju nyare webbläsare du har desto bättre. Undvik Internet Explorer (6-8) med andra ord. Besök den officiella webbsidan om du är spelsugen. Även om du saknar Flash.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼