Dubbla simkort till din iphone

nov
9

Är du en person som sitter med en jobbmobil och en privat mobil, och inte längre vill släpa omkring på två mobiler så är Vooma Peel PG92 lösningen för dig (om du har iphone 4/4S dvs). För detta skal som du fäster på din iPhone tillåter dig att ha dubbla simkort. Vooma Peel har dessutom ett extra batteri för att ge dig extra kräm i din telefon. Plus att detta skal enligt mig är riktigt snyggt.

Dock då är det tyvärr inte bara att snäppa på skalet och så funkar det. Först måste du jailbreaka telefonen, sedan ska du ladda ner Voomas app och installera den i din telefon. Dock när detta är klart är det bara använda appen och den separata dialern som finns för att ringa och skicka sms från ditt separata simkort.

Denna lilla pryl har inte släppts på marknaden än men om du vill vara en av de fösta att få den, så kan du anmäla intresse på Voomas hemsida se länk nedan. Annars kommer vi på Hypeline att hålla dig uppdaterad.


Källa.

Av

Designfreak vars kreativa sinne skapar harmoni mellan designens alla element. Har ett brinnande intresse för teknikens alla under.

Kontakt: johan.wirlen@hypeline.se

Annons ▼