i’m Watch prissatt och kan beställas

okt
26

Igår skrev vi för första gången om den Androidbaserade klockan i’m Watch. Idag har företaget bakom denna klocka uppdaterat sin webbsida med bland annat prisuppgifter. Du kan nu även förbeställa din blivande handledskompis.

De färgglada i’m Watch color är de billigaste och kostar 299 euro (ungefär 2700 kronor). Är du mer sugen på en i’m Watch Titanium får du punga ut med 499 euro (vilket blir drygt 4 500 kronor). Och den allra finaste modellen som kallas i’m Watch Jewel kostar sanslösa 9 999 euro (en nätt summa på 91 100 kronor). Väljer du i’m Watch Jewels variant med vitt guld och diamanter stiger prislappen ända till 11 999 euro (vilket ”bara” är 109 350 kronor).

Beställ nu, få den nästa år

Som sagt kan du redan nu beställa din fina klocka, men den kommer inte levereras på ett par månader. Om du har turen att bo i Australien kan du få din i’m Watch runt den 15 januari. Har du ditt bo i USA, Kanda eller Japan kan du sätta den på armen tidigast den 15 februari. Och vi som håller till i resten av världen får hålla oss minst tills den 15 mars. Fast det är bra, jag kommer vara tvungen att panta ganska många tomburkar innan jag har råd att slå till på en sådan klocka, även den billigaste.

Är du sugen på att beställa en i’m Watch eller läsa mer kan du knalla över till den officiella webbsidan.


Källa: i’m Watch.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼