Samsungs och Googles frestande teaser

okt
6

Som vi skrev om tidigare kommer Google och Samsung att hålla en presskonferens tillsammans den 11 oktober då det ryktas om att Google presenterar Ice Cream Sandwich och att de, tillsammans med Samsung presenterar Nexus Prime. Nu har en i vanlig teaserordning väldigt intetsägande teaservideo hittat ut på nätet:

Att videon betonar att något STORT är på väg kan tolkas på två sätt. Antingen är det något riktigt nytänkande vi kommer att få se i Nexus Prime, eller så är det en telefon med rejält stor skärm (gissningsvis över 4,5″). Personligen anser jag att telefoner med skärm över 4″ tenderar att bli lite för stora, men tillverkarna verkar inte hålla med. Och kanske de flesta konsumenterna kanske lever efter ”bigger is better”. Det kommer onekligen att bli ännu en spännande tisdag.

Om det är Nexus Prime som skymtar i videon och stillbilden ovan så kan vi säga att den verkar vara sådär härligt böjd, vilket kan vara både positivt och negativt vid användning. On/Off-knappen verkar sitta på ena sidan av telefonen som gissningsvis är gjord i plast. Men mer än så är väldigt svårt att tyda.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼