Battlefield 3 Beta släppt

sep
29

Äntligen kan vi FPS-nördar testa det välhypade spelet Battlefield 3, idag släppte nämligen EA en publik beta till PS3, Xbox 360 och PC. Betan består av de två multiplayerbanorna Caspian Border och Operation Métro. Jag har inte hunnit mer än att snabbt testa betan, men mina första intryck är att det är sjukt snyggt! Min kära PC kämpar på bra och klarar att ge mina ögon en riktigt härlig upplevelse. Annars är det både ris och ros spontant, men det är allt för tidigt att ge en recension av spelet än så länge. Så du får helt enkelt testa själv!

Vill du veta mer om hur du får tag på betan kan du läsa på http://www.battlefield.com/battlefield3/1/beta.

Betaversionen är öppen för spel till den 10 oktober.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼