iPhone 5 presenteras den 4 oktober

sep
28

Nu verkar det som att Apple har släppt det datum då de kommer att presentera sin nya iPhone och nästa version av iOS. Datumet som gäller är den 4 oktober och lokal tid för eventet är 10.00. Mycket mer än så säger inte inbjudan som ser ut såhär:

Det kommer blir mycket intressant att se hur nästa modell av succételefonen kommer att se ut och vad som kommer att finnas under huven på den. Mycket lösa rykten har spridits i surfrymden, men de får alla tas som just lösa rykten. Men vad tror du, kommer Apple återigen sätta standarden för smartphones, eller har tillverkare som Samsung, HTC, Sony Ericsson och LG inte bara kommit ikapp utan dragit förbi med sina Androidtelefoner?

Budgetversion av iPhone?

Ihärdiga rykten säger även att Apple kommer att presentera en nedbantad version av iPhone 4 som kommer att säljas betydligt billigare än tidigare modeller. Även om dessa rykten såklart inte har bekräftats heller så känns det väldigt sannolikt att en sådan modell kommer. Apple har säkerligen sett vilka framgångar Android haft i budgetträsket och de vill garanterat slå sig in där också. Den 4oktober vet vi. Kanske.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼