Minecraft släpps till alla Androidtelefoner

sep
27

*** UPPDATERAT: Samma dag som Minecraft skulle släppas så upptäckte utvecklarna en allvarlig bugg, vilket har försenat släppet. Vi återkommer med mer info om nytt släppdatum när det finns.***

Hypeline i Minecraft

Personer med en Sony Ericsson Xperia Play kan redan spela Minecraft Pocket Edition. Men på torsdag den 29 september är de inte lika malliga längre, då släpps nämligen Minecraft till samtliga Androidtelefoner (som uppfyller hårdvarukraven såklart). Vi som inte har en inbyggd handkontroll i våra smartphones kommer att kunna styra spelet ändå, tack vare ett antal touchkontroller. En demo av detta syns nedan:

En version till iOS är också under utveckling och kommer att släppas vid ett senare tillfälle. Värt att notera är dock att man inte kommer att kunna spela samma banor i Minecraft Pocket Edition som hemma vid sin PC. Lite synd, men ändå förståeligt.

Jag gissar att Minecraft Pocket Edition kommer att kosta lika mycket som det gör till Xperia Play, vilket är 45 kronor. Ett tips är att först ladda ner demoversionen och testa om det är något för dig, du har ju ändå bara 15 minuters öppet köp om du skulle ångra dig.


Källa: Eurodroid.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼