4 minuter ur The Girl with the Dragon Tattoo

sep
22

Nu har en rejäl trailer till den amerikanska versionen av The Girl with the Dragon Tattoo på hela fyra minuter sipprat ut på nätet. Jag har varit nästan löjligt peppad inför denna film men måste tyvärr säga att lite frågetecken dykt upp i och med den här trailern.

Det största är svengelskan som talas av skådespelarna, för oss svenskar blir det inte annat än löjligt men antagligen vänjer man sig efter en stund. Ett annat frågetecken är faktiskt den (på förhand) hyllade Rooney Mara som Lisbeth Salander, vad som är skumt kan jag inte sätta fingret på och förhoppningsvis har jag fel. Det känns även lite lustigt att se självaste James Bond i samma bildruta som en ICA-påse. Hur som helst har filmen premiär den 21 december.


Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼