Fyndig reklam för Google Wallet

sep
17

Om du är uppvuxen med succékomediserien Seinfeld vet du vem George Costanza (som spelas av Jason Alexander) är. Nu använder Google honom i en reklamfilm för deras nya tjänst Google Wallet. Se och njut (om du gillar Seinfeld alltså):

http://www.youtube.com/watch?v=gKGptWtzeaU

Jag gillar hur det fått med den karaktäristiska musiken och publikljuden i denna oerhört fåniga reklam för den tjänst Google hoppas revolutionerar vårt sätt att betala. Och denna reklam skulle säkert uppskattas av min pappa och de som tillhör hans generation. Men vi som inte riktigt gör det då? Ja, vi kan ta den här oerhört amerikanska reklamen till vårt hjärta istället:

Det är ju alldeles uppenbart att den som använder Google Wallet är lycklig varje gång han eller hon får äran att betala för sig!


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼