Vill du också testa Google+?

sep
1

”Facebookdödaren” Google+ är än så länge bara öppen för inbjudna personer. Men nu kan Hypeline erbjuda inte mindre än 150 personer inbjudningar till denna nya sociala mötesplats. Är du sugen på att vara med? Allt du behöver göra är att klicka på den här länken:

Jag vill testa Google+

Google+ är egentligen en blandning av Facebook och Twitter. Du kan prenumerera på andra användares flöden, posta tankar, bilder, länkar, videoklipp och allt som hör till en community år 2011. Till skillnad från Twitter finns ingen begränsning för antal tecken per inlägg och det är enklare att kommentera andra personers inlägg. Istället för att som på Facebook gilla något kan man trycka +1 om man håller med om något. Vilken sida man föredrar är en smaksak, men om du är en av det 150 första som besöker länken ovan så kan du testa Google+ redan idag!


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼