Call of Duty Black Ops: Pro Gaming Glasses

aug
25


Du vet väl att du behöver speciella glasögon när du spelar Call of Duty Black Ops?

Nej, det är inte sant. Men de finns nu i handeln, laddat med säljretorik som kommer att pungslå smågrabbarna på m@trix till att skriva vettlösa önskelistor.

Spelbolagen gör givetvis allt för att tjäna lite extra smet på kringprodukter, eller tie-ins som det heter på marknadslingo. Men just den här produkten känns nästan lika omotiverad som de horribla skyddsglasögonen som vissa överexalterade innebandyspelare irrar omkring med. Men vad vet jag. När det inte finns någon tid till att blinka behöver jag kanske dessa motbjudande fyrögon.

Kan det verkligen stämma att oavsett om jag spelar på konsol eller PC, kommer dessa glasögon förbättra min totala spelupplevelse och ge mig den optiska klarhet som krävs för att fokusera på mina uppdrag i spelet? Kommer framtidens Dreamhack fyllas av obehagliga Ryan Reynolds-kopior i skenet från skärmarna? Jag hoppas det.

Glasögonen kostar 79.99 dollar och den apatiska designen har vi sett förr. Strandgreken som står vid kiosken på chartern, i för lite kläder och kränger glasögon, kallar dem för solbrillor. Gunnars.com kallar dem för Call of Duty Black Ops: Pro Gaming Glasses.

Nej tack.


Källa: Gunnars.com

Av

Nitisk technofantom med ett patologiskt förhållande till sociala medier, PR och design. Blir knäsvag av snygg typografi.

Kontakt: alexander.nilbrink@hypeline.se

Annons ▼