Entourage – The final season

jul
25

Nu är den här, den åttonde och sista säsongen av ’Entourage’. Jag känner stor glädje över att den är här, men samtidigt stor sorg att det hela är snart över.

Men jag är otroligt glad över att fått se och följa Vincent Chase och hans crew eller ’Entourage’ som det också heter med hans framgångar och motgångar. I den förra säsongen så vet vi som sagt att den bestod av motgångar i form av bland annat narkotika för Vinny. Eric och hans jobb som manager på hans fästmös gudfars företag och förhållande med Sloan tog slut. Men å andra sidan framgångar för Turtle i form av ’Tequila’ där han använder Vinny’s ansikte för att lyfta fram deras produkt och finner eventuella investeringspartners. Drama’s karriär tycks till en början gå utför men som sakta men säkert vänds till det bättre i form av ’Johnny Bananas’, deras ’vän’ kollega och regissör Billy Walsh har en idé och ett manus till en ny tecknad serie som kan vara ”The new Simpsons”. Avslutningsvis så kan man säga att den berömda agenten Ari Gold stöter på en del motgångar, förutom stämningar från medarbetare och före detta medarbetare pga hans attityd, så har han även sitt förhållande med sin fru att ta itu med.

Entourage hade alltså premiär igår den 24e juli och sänds på HBO söndagar kl 22.30 (Pacific Daylight Time).


Källa: HBO

Av

Tjugofemårig nörd från Flen. Gillar att ständigt utöka det kreativa sinnet och vara uppdaterad på tekniska nyheter. Praktiserar i Sthlm under våren 2012.

Kontakt: martin.andersson@hypeline.se

Annons ▼