Trailer till Mission Impossible – Ghost Protocol

jun
30

Efter två bra och en halvkass (tredje) Mission Impossible är det nu dags för den konstiga unika herren Tom Cruise att axla rollen som den extremt skicklige agenten Ethan Hunt en fjärde gång. Mission Impossible 4 har fått namnet Ghost Protocol och den första trailern ser du ovan.

Även om trailern inte visar överdrivet mycket vad gäller story så blir undertecknad genast sugen att se den. När den välkända temamelodin drar igång en bit in i trailern är suget att se filmen 100%, minst. Det här kan bli hur bra som helst. Eller inte.

Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning