Lulzec och Anonymous förklarar krig mot korruptionen

jun
21

Lulzec och Anonymous har förklarat öppet ”krig” mot alla korrupta regeringar, banker och större företag och ber nu om stöd från alla hackare i hela världen. Tillsammans är de ute efter att blotta all korruption som finns i dagens samhälle. Vad detta kommer innebära i verkligheten återstår att se. Vissa anser att dessa hackare bara är kriminella cyberterrorister medan andra menar att detta är dagens moderna frihetskämpar. Något som är klart är i alla fall att det just nu blåser revolutionära vindar runt om i världen och att förändring förhoppningsvis står att skymta vid horisonten. Mer om detta finns att läsa på Gizmodo.


Av

Kronisk mångsysslare som gärna pysslar både digitalt och analogt, zombie’s och postapokalyptisk sci-fi får endorfinerna att svalla.

Kontakt: kristofer.tunberg@hypeline.se

Annons ▼