Summerburst 2011

jun
9

I lördags den 4e Juni gick det nya konceptet Summerburst av stapeln. Det är en ny endagsfestival där de samlar stora DJs som får underhålla publiken under en hel dag. Årets upplaga bjöd på storheter som David Guetta, Avicii, Eric Prydz, Dada Life med flera. Festivalen höll på från klockan 14.00 – 00.00 på Stockholms stadion och var utsålt med totalt 13 000 besökare. Det kunde inte ha varit bättre förutsättningar, sommaren har precis anlänt och det var strålande sol hela dagen.

Köerna var enorma och vissa fick stå i kö upp mot två timmar, men när man väl kom in på stadion så var det en fantastisk känsla. Stämningen var på topp bland besökarna och även hos alla DJs. Alla DJs fick spela i 1 till 1,5 timme med undantag för kvällens huvudakt David Guetta som fick spela i 2 timmar.

Personligen tycker jag Dada Life och Avicii var bäst men det var helt klart David Guetta som fick bäst mottagande av publiken. Hans show var helt klart den mest påkostade och blev därför även den tuffaste. Det var även den enda spelningen som spelades när det var mörkt ute och kunde därför utnyttja all belysning till fullo.

Det märktes att detta var det allra första Summerburst, de som jobbade var ofta ganska vilsna och visste inte alltid vad som gällde. Upplägget gällande alkohol var också mindre bra, det gick endast att köpa 3,5or i alla barer förutom några enstaka som det var enorma köer till. De ville dessutom bara ha kontanter. Men allt som allt så var det en bra festival och kommer säkert bli ännu bättre nästa år.

Alla bilder från kvällen hittar ni här.

David Guetta intar scen

Av

Har ett stort intresse för musik, spel och teknik. Fotbollen kan dock ses som ett huvudintresse där favoritlaget är Inter.

Kontakt: mohamed.lamaa@hypeline.se

Annons ▼