Trailer – Dead Island (E3)

jun
8

Det blir naturligtvis en inflation av spelnyheter under pågående E3-mässan och är man spelfantast är den här perioden av året rena himmelriket. Här kommer ytterligare en E3-trailer, denna gång är det zombiespelet Dead Island som släppt en ny trailer inför kommande release den 9 september i år.

Till att börja med verkade spelet vara det första zombiespel som faktiskt satsade på realism. Tyvärr är all sorts realism som bortblåst i den här trailern. Elektriska machetes, tjocka superzombies och fåniga oneliners från karaktärerna krossar drömmarna om en realistisk zombiesimulator. Å andra sidan så bevisar den senaste videon att Dead Island kommer bli ett sånt där riktigt trevligt, köttigt spel som man bara inte kan låta bli att spela. Blodigt värre!


Av

Kronisk mångsysslare som gärna pysslar både digitalt och analogt, zombie’s och postapokalyptisk sci-fi får endorfinerna att svalla.

Kontakt: kristofer.tunberg@hypeline.se

Annons ▼