iPhone – värd pengarna?

jun
6

Telefonen är klumpig, den är dyr och det finns väldigt mycket mer att välja på om man vill ha en smartphone. Ändå känns det som att nästintill varenda människa äger denna Apple-produkt. Hur kommer det sig? Det är rätt simpelt. Man får vad man betalar för.

Jag beställde min iPhone4 på natten telefonen släpptes. 40 minuter efter release gick min beställning igenom på Telias hemsida. Cirka en månad senare fick jag min telefon. Därmed var det väldigt många som suttit uppe och beställt för att få tag i skönheten. Det var inte billigaste affären jag gjort i mitt liv, men jag intalade mig själv att jag skulle använda den så otroligt mycket att det skulle väga upp det, vilket det också gjorde.

För min del behöver telefonen laddas i princip varje dag och runt den sitter det en ful bumper för att att skydda den mot eventuella smällar. Men det spelar ingen roll, den är bara så förskräckligt bra. Kameran, alla apps, sättet att bläddra i menyerna samt den oerhört skarpa skärmen gör att man glömmer alla nackdelar. Nackdelar har trots allt alla produkter.

Att telefonen behöver laddas varje dag beror på en sak, att den är i användning så pass mycket att den behöver vila. Det finns en användning för den var man än befinner sig. På cykeln är det Spotify, på festen är det kameran, till frukosten är det surfning på aftonbladet. Sen går det, tro det eller ej, att ringa med den. Telefonen används, åtminstone för min del, väldigt flitigt. Det är som att köpa ett par dyra Jeans. Använder du dem tillräckligt mycket är det värt pengarna.

Om telefonen är bättre än alla andra telefoner på marknaden låter jag vara osagt. Jag vet bara att jag är otroligt nöjd med min iPhone och att alla andra jag vet äger eller har ägt en iPhone varit väldigt nöjda. Om du snart ska köpa en ny telefon, som ni redan listat ut, rekommenderar jag verkligen att vara mainstream. Det finns en anledning till varför nästan alla har en iPhone. Den innehar nämligen allt man kan önska sig.

Av

Sportnörd med rötterna i Katrineholm. Mår dåligt utan musik från Kent och drar gärna en ordvits eller två.

Kontakt: martin.eriksson@hypeline.se

Annons ▼