Lite information om Motorola Droid 3

jun
5

Motorola har gjort stor succé i USA med sin Androidtelefon Droid. Den släpptes även i Europa (men aldrig i Sverige), då under namnet Milestone. Uppföljaren till Droid fick det fantasifulla namnet Droid 2 och nu är det snart dags att säga hej till nästa syskon – Motorola Droid 3.

Det som Droidserien har som de flesta andra Androidtelefoner saknar är ett fysiskt tangentbord. Sony Ericsson har haft stora succéer med sin X10 Mini Pro som också har ett fysiskt tangentbord, men annars är Droidserien i princip ensamma om detta (om man bortser från HTC Desire Z och dess svajiga försök till en Androidtelefon med tangentbord). Och det är just tangentbordet som gör mig lite intresserad av Motorolas Droidtelefoner. Men vad har Droid 3 att bjuda på?

Än så länge finns inte mycket information om Motorola Droid 3, men det jag kan berätta idag är att den har en 8MP kamera kapabel att filma i HD 1080p, samt en HDMI-utgång. Dessutom har Motorola slängt ihop en kort presentationsvideo av Droid 3. Men den är så pass basic att den nästan kan vara om vilken Androidmobil som helst.

http://www.youtube.com/watch?v=qtXZXhTpywY

Den lilla informationsmängden till trots hoppas jag att Motorola Droid 3 hittar till Sverige, oavsett namn.


Källa: Engadget.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼