ASUS Padphone

maj
30

Vad får du om du kombinerar en smartphone med en surfplatta?

Jo en Padfone som ASUS håller på att utveckla. Padphonen kommer att bestå av två delar, en smartphone-enhet och en surfpatta som du dockar in smartphone-enheten i. När du kopplar samman de två komponenterna så kommer du få bättre batteritid då det kommer finnas extra celler i plattan, samt utökad skärmstorlek från 4.3 tum till 10.1. Dock så är dessa dimensioner inte 100% säkra. Vilken version av Android som kommer att användas är även det osäkert.

Vi ska hålla utkik efter fler press releaser så ni får reda på mer info så snabbt som möjligt.


Av

Designfreak vars kreativa sinne skapar harmoni mellan designens alla element. Har ett brinnande intresse för teknikens alla under.

Kontakt: johan.wirlen@hypeline.se

Annons ▼