I helgen går startskottet till Berghs årliga vernissage

maj
24

Berghs School of Communication slår nu fredag kl 11 upp dörren för allmänheten att komma och titta på årets vernissage där studenterna visar upp sina projekt. Förutom vernissagen som pågår under fredagen så kommer även Anna Bråkenhielm Carrfors, Anna Serner, Magnus Jakobsson DDB och Johan Ronnestam kl 15 för att prata om rädslan att misslyckas och hur man ska övervinna det för att vända det till succé.

”Could have. Would have. Should have.” Några nyckelord från vernissagen.

”Berghs Exhibition ’11 handlar inte om att misslyckas utan att förstå var det kan ta dig. Under dessa fyra dagar, mellan 26-29 maj, så kommer Berghs att dissekera, diskutera, lära och lyssna hur man ska övervinna rädslan att misslyckas, som är den enda vägen att välja för dig som siktar på succé.”

Var på Berghs vernissage 2008, vilket var en häftig upplevelse och om jag fick chansen så skulle jag göra om det igen. Tyvärr så är man riktigt fattig och har fullt upp med studierna. Men tusan, ska man inte bara släppa allt och dra dit? Vi kanske ses i lokalerna på Sveavägen 34 i helgen.


Källa: http://berghs.exhibition11.se/

Av

Tjugofemårig nörd från Flen. Gillar att ständigt utöka det kreativa sinnet och vara uppdaterad på tekniska nyheter. Praktiserar i Sthlm under våren 2012.

Kontakt: martin.andersson@hypeline.se

Annons ▼

Kommentarsfunktionen avstängd.

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning