Motorola Defy – Den vattentäta mobilen

maj
23

Motorola Defy är något så ovanligt som en stryktålig pekskärmsmobil. Den känns som en smartphone, ser ut som en smartphone, till och med fungerar som en smartphone – men den tål både stryk och vatten.

Diskreta små ”gummi-flärpar” täcker mobilens in- och utgångar och tätar mobilen från eventuella fuktskador. De fungerar så väl att mobilen kan läggas i ett glas vatten utan att den tar skada. Perfekt till dig som lever vid eller i havet. Perfekt.

Trots sin robusthet gör Motodefy, som smeknamnet på mobilen är, inte avkall på kvalitet. Lika bekväm som den känns i handen är den att använda. Så vissa framsteg har tydligen gjorts på knegarnas gamla slit och släng mobiler. Är detta den nya luren vi vi kommer se på arbetarbyxorna i sommar eller ser vi den på stranden?


Källa metro.se

Av

Nitisk technofantom med ett patologiskt förhållande till sociala medier, PR och design. Blir knäsvag av snygg typografi.

Kontakt: alexander.nilbrink@hypeline.se

Annons ▼