Hypeline app når Android Market

maj
23

Det är inte många dagar sedan Hypeline lanserades både som webbsida och i appform till Android. Nu finns vår app även på Android Market, såklart helt utan kostnad.

Det finns flera sätt att hitta och ladda ner appen. Enklast skannar du QR-koden till höger med valfri app (t.ex. Barcode scanner). Du kan även besöka Android Market med din mobil eller dator och söka på Hypeline, eller helt enkelt klicka här.

Föredelen med appen jämfört med att besöka Hypeline i mobilens webbläsare är att alla inlägg presenteras på ett sätt som är mer anpassat för mobilskärmen. Både text, bild och filmklipp laddas med inläggen och du kan spara den senaste inläggen lokalt i telefonen för att kunna läsa dem även när du saknar internetuppkoppling. Har du Android 2.2 eller högre kan du dessutom installera appen på minneskortet.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼