Aquarius Heaven – 7 days

maj
23

Damian och Clement från dOP fame återvänder till Circus Company med ett nytt projekt av nerdubbade känslor. Brian Brewster lägger rösten på denna EP och han gör det riktigt bra. Denna lugnare, djupare form av elektronisk musik är något som växer i popularitet och kan höras mer och mer ute på klubbarna. I alla fall om du råkar bo i närheten av Berlin, Paris eller Tokyo. Så det är kanske ingen slump att en av låtarna på ”7 days” ligger etta på beatports topplista över after hours-musik.

”7 Days” innehåller 4 spår som man kan tro är hämtade från någon kärleksgrubblande, tysk acidriddare. Alla spår håller hög kvalité men personligen har jag fastnad för den sista låten, Universe. Med textslingor som ”Fucking away, making the universe my lady”, i ett gråtfärdigt, pitchat tonläge så går den på repeat här hemma hos mig. Elegant.

Tracklist:

1. Aquarius Heaven – Introduction – 3:04
2. Aquarius Heaven – So Low – 8:13
3. Aquarius Heaven – Before U Go – 6:50
4. Aquarius Heaven – Universe – 6:20


Av

Nitisk technofantom med ett patologiskt förhållande till sociala medier, PR och design. Blir knäsvag av snygg typografi.

Kontakt: alexander.nilbrink@hypeline.se

Annons ▼