Hypeline – nu som app till Android

maj
20

Din favoritblogg Hypeline är såklart redan din främsta källa vad gäller teknik, film, musik, spel och allt annat intressant vi skriver om. Men i din Androidmobil är det mycket coolare att läsa vad vi skriver via en app än en webbläsare. Det är i alla fall vad vi tycker och därför har vi utvecklat en enkel och kostnadsfri Hypelineapp till Androidtelefoner.

Det är helt upp till dig om du vill läsa bloggen i webbläsaren eller via appen, oavsett vad du väljer kommer du kunna läsa alla inlägg i sin helhet. Fördelen med appen är att den anpassar inläggen efter mobilens skärm, vilket underlättar vid läsning. Dessutom sparas inläggen lokalt, så du kan läsa dem även när du saknar internetanslutning.

Så installerar du Hypelineappen

Nu finns Hypelines officiella app äntligen på Android market. Den är såklart helt gratis att ladda ner. Skanna QR-koden till höger (med t.ex. Barcode scanner), eller klicka här. Och glöm inte att ge ett fint betyg om du gillar oss!

Men hallå, iPhone då?

Vi har inte hunnit titta på en Hypelineapp till iPhone ännu. Och i ärlighetens namn är vi inte särskilt pålästa inom det området heller. Så i dagsläget är det inte troligt med en app till iPhone, men man ska aldrig säga aldrig. Om du känner dig manad är det bara att koda en!


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼