Twitterkonton värda att följa

maj
19

Microbloggtjänsten Twitter har över 200 miljoner registrerade användare. Med så många som filosoferar på max 140 tecken är det minst sagt knepigt att hitta de Twitterkonton som är värda att följa. Och vem du vill följa beror såklart till stor del på vad du är intresserad av. Men om du är begåvad med att inte vara helt humorbefriad kan följande konton vara värda att kolla upp!

Stigquotes

Vet du vad Top Gear är vet du vem The Stig är. Denne tystlåtne tame racingförare presenteras i varje avsnitt med hjälp av ett par intressanta fakta. Följer du Stigquotes kommer du varannan timme få sådan fakta i ditt flöde.
Exempel på inlägg: ”Some say he knows only two facts about ducks, both are wrong!@stigquotes

HomerJSimpson

Den charmige gula fadern i vår favoritserie Simpsons använder sitt Twitterkonto till att dela med sig av sina tankar och visdomsord.
Exempel på inlägg: ”Maggie just shoved a peanut up her nose. She should know better. Shoving food up your nose is for grownups like me.@HomerJSimpson

Lakritsfest

För oss som tycker att lakrits är Guds gåva till människorna är användaren Sal Miak en härlig twittrare. Han eller hon testar ofta nya sorters lakrits och lyckas recensera dem på 140 tecken. Bra jobbat!
Exempel på inlägg: ”25e maj har Hemglass premiär på sin glass Turkisk peppar. Blir det topp eller flopp?@Lakritsfest

JimCarrey

Den amerikanske skådespelaren Jim Carrey är troligtvis mest känd för sina Galopperande detektivenfilmer och liknande, även om har gjort seriösa roller i filmer som Eternal sunshine of the spottless mind. Han twittrar lagom konstiga och unika saker och postar suddiga bilder på sig själv.
Exempel på inlägg: ”I love Dick Van Dyke! He filled my chilhood with #BOING! ?;^>@JimCarrey

fwong

Om du är intresserad av att göra egna action(B)filmer har du säkert sett Freddie Wongs fantastiska klipp på YouTube. Denna amerikanska kille gör tillsammans med sin crew riktigt snygga och underhållande videor och tutorials. Hans Twittersida handlar till stor del om samma sak.
Exempel på inlägg: ”The problem with a L.A. Noire video is that it would be about me running a laundromat or getting accidentally interned by the govt.@fwong


Detta var ett litet urval av de twittrare jag följer och kan rekommendera dig att följa. Har du tips på fler personer som är värda att kolla in är kommentarsfältet redo för dina ord!

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼