Blizzard släpper ”Diablo 3” i år – Kanske

maj
15


När släpps egentligen Diablo 3? Det är en fråga som många ställt sig och Blizzards VD Mike Morhaim har uttalat sig om att de siktar på en release av Diablo 3 under 2011. Spelet är i stort sett klart och betatestningen kommer starta inom kort. Detta är ett gott tecken på att vi kommer få se Diablo 3 på hyllorna innan årsskiftet.

Blizzard har valt att inte ange ett specifikt releasedatum av den enkla anledning att man inte vill stressa fram ett spel till release eller behöva göra sina fans besvikna genom att skjuta upp ett releasedatum. Detta visar på att Blizzard styrs av kvalité och inte av ekonomiska skäl. Diablo 3 släpps när det är klart och inte innan dess.

Diablo 3 har utvecklats i snart 10 år och detta är lång tid för ett datorspel. Samtidigt vet vi att Blizzard bara släpper spel av toppkvalité och med titlar som World of Warcraft och Starcraft 2 så har Blizzard en hög standard att leva upp till.


Diablo 3 – Cinematic Trailer

Diablo 3 – Demon Hunter Trailer

Diablo 3 – Wizard Trailer


Via Aftonbladet


Av

Nitisk technofantom med ett patologiskt förhållande till sociala medier, PR och design. Blir knäsvag av snygg typografi.

Kontakt: alexander.nilbrink@hypeline.se

Annons ▼