Brink

maj
14

Ett nytt intressant spel har i dagarna haft premiär. Brink som utspelar sig på ”the Ark”, en stad som mest liknar något från filmerna Mad Max eller Waterworld. I spelet väljer man att stödja antingen motståndsrörelsen eller de styrkor som arbetar för att rädda arken. Under uppdragen ligger fokus på att samarbeta i gruppen och till sin hjälp har man ett flertal olika klasser att välja mellan: medic, engineer och operative till exempel – alla med olika egenskaper.

Det som är mest intressant med Brink är dock multiplayerläget. För att kunna slå motståndarlaget krävs riktigt bra teamwork och en bra kombination av olika klasser. Än sålänge verkar servrarna vara lite laggiga men framöver tror jag att Brink kan bli ett riktigt schyst multiplayerspel. Det snabba tempot och den lättsamma lite komiska grafiken känns helt okey.

”Brink är som bäst när allt stämmer i laget, när alla använder sina specialiteter och får vara en kugge i maskineriet. Att som Medic springa omkring och slänga ut healing-sprutor till stupade lagkamrater är lika tillfredställande som att avfyra galenskapsrundor från en minigun med en tjock, skäggig Soldier.” Gamereactor

via brinkthegame.com


Av

Kronisk mångsysslare som gärna pysslar både digitalt och analogt, zombie’s och postapokalyptisk sci-fi får endorfinerna att svalla.

Kontakt: kristofer.tunberg@hypeline.se

Annons ▼