The Lonely Island släpper nytt album

maj
13


Saturday Night Live gänget The Lonely Island har nu släppt sitt andra album efter det första succéalbumet Incredibad. Första albumet blev en stor succé, som bland annat innehöll låtar som Jizz in my pants och I’m on a boat. Det nya albumet Turtleneck and Chain har hittills fått väldigt bra respons, nya singeln Jack Sparrow som släpptes i samband med albumet har redan över fem miljoner visningar på YouTube efter att endast ha legat uppe ett par dagar.  I det nya albumet har de fortsatt på samma komiska tema de haft tidigare, albumet finns att köpa via iTunes men finns även på Spotify.

Av

Har ett stort intresse för musik, spel och teknik. Fotbollen kan dock ses som ett huvudintresse där favoritlaget är Inter.

Kontakt: mohamed.lamaa@hypeline.se

Annons ▼