En liten lägenhet, fast rätt mysig. Lego-style.

maj
13

När Christian Schallert inte lagar mat, klär på sig, äter eller sover i hans 24 kvadratmeter så är hans lägenhet en tom kub. För att kunna använda en möbel, så måste han bygga det. När han ska sova, så rullar han fram sin säng under balkongen och hans trappor förvandlas till sängbord.
När det är dags att äta middag, tar han ned en planka ifrån väggen som blir hans matbord.
När han lagar mat, så trycker han på ett ställe på väggen på en tryckbar möbel och en fjäderande gungdörr öppnas för att avslöja ett kök där det finns en dubbel-brännare, diskmaskin, diskbänk, bänkskiva och en mikro.
Beläget i Barcelonas trendiga Born distrikt, är den lilla lägenheten ett omgjort duv loft. Christian som är en Barcelona-baserad fotograf förklarar att lägenhetens utformning har inspirerats av platsbesparande möbler ombord på båtar samt de rena linjerna i ett litet japansk hem.
Medan det finns mer arbete kvar och göra så innebär det att bygga och dekonstruera matsal, kök och sovrum varje dag eller efter varje måltid. Men Christian hävdar att det hjälper till att hålla honom i form.

I den här videon visar Christian oss sitt lego hem och bjuder över några vänner för att laga mat i hans lilla lya.

Via http://faircompanies.com/

Av

Tjugofemårig nörd från Flen. Gillar att ständigt utöka det kreativa sinnet och vara uppdaterad på tekniska nyheter. Praktiserar i Sthlm under våren 2012.

Kontakt: martin.andersson@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning