Ett chassi olikt alla andra

maj
12

Att ha en stationär PC hemma är säkerligen inte lika vanligt idag som för ett antal år sedan. Istället väljer många att köpa en bärbar dator. Men om man är lite mer hardcore eller vill ha större uppgraderingsmöjligheter är en stationär PC ofta att föredra. Men de är ju alltid så förbenat kantiga och trista. Eller?

Det Taiwanesiska företaget Lian Li Industrial Co vill ändra på vår syn på datorchassin. Därför är de nu på väg att lansera ett chassi olikt alla andra. Det får mig att tänka på en snigel eller något åt det hållet. Med det är riktigt häftigt och du är garanterat mycket mer unik om du köper detta chassi istället för att återanvända den där gråa gamla Delldatorn i källarens. Vad prislappen ligger på och om det kommer till Sverige har jag i dagsläget ingen information om.

Läs mer hos Lian Li Industrial Co.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼