Eidos blåser nytt liv i en klassisk spelserie

maj
12


Futuristisk cyberpunk-action ala Bladerunner.

När Deus Ex släpptes för Windows och Mac OS år 2000 hade man snickrat ihop ett banbrytande FPS med rollspelselement. Spelet fick ett varmt välkomnande bland spelkritiker och blev nominerat för flera hedersvärda priser. Spelet bröt sig loss från den vanliga, linjära uppdragsstrukturen och gav spelaren flera valmöjligheter att styra sin spelupplevelse.

Uppföljaren fick något svalare kritik och möttes av skeptiska röster från de hängivna fansen. Nu har Eidos sagt att de gjort sin bakläxa och blickat tillbaka på det som gjorde den första installationen till en sådan lyckträff. De utlovar ett spel som fokuserar på valfrihet och erbjuder en djup, engagerande berättelse.


Releasedatumet har flyttats fram och är nu satt till den 26:e Augusti i år.
Det kommer släppas för Windows, Playstation 3 och Xbox 360.


www.deusex.com

Av

Musikproducerande herre från Örebro. Går loss på allt från psykedelisk electronica till idogt rollspelsharvande.

Kontakt: albin.strom@hypeline.se

Annons ▼