Den som väntar på något gott…

maj
12

Jag har varit oerhört taggad inför den nya rullen signerad Duncan Jones (David Bowies regisserande son), Source Code, med en tidsresande Jake Gyllenhall i huvudrollen. Filmen har fått riktigt bra kritik för att vara en sci-fi thriller och ligger på stadiga 74/100 i Metascore. Det enda problemet för en förväntansfull filmtittare som mig själv är att filmen inte har premiär förrän den 3:e augusti här i Sverige.

På andra sidan atlanten och i England hade den premiär den 1:a april och den verkar ha rullat ut till i stort sett varenda biograf till sommaren. I Norge gick den upp den 29:e april och i Estland den 8:e. Men vi i Sverige får snällt vänta. Den kommer säkerligen att släppas på Blu-Ray i England alldeles lagom till den svenska biopremiären om den nu blir av.

Vi får helt enkelt roa oss med en trailer som den du finner här ovan så länge. Håll tillgodo!


Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼