Spela Angry Birds i webbläsaren

maj
11

Enda chansen att ha undgått spelfenomenet Angry Birds är antagligen att de senaste två åren levt mer isolerad än en guldfisk på toppen av Mount Everest. Alla vi andra har säkert inte bara hört talas om den finska spelsensationen, chansen (eller kanske risken) är stor att du både installerat och spelat sönder det i din kära smartphone. Men nu behöver du inte känna abstinens från de självmordsbenägna fåglarna bara för att du för en stund byter mobil mot dator, Rovio har nämligen ikväll meddelat att Angry Birds nu även går att spela direkt i webbläsaren.

För att redan nu spela Angry Birds i webbläsaren är det Google Chrome som gäller. Med den webbläsaren installerad är det bara att bege sig till Chrome Web Store och ladda ner spelet, som är helt gratis. Så du som ännu inte lyckats få nog av flygande fåglar, gröna grisar och gömda troféer kan bege dig till Chrome Web Store och försöka slå rekord efter rekord efter rekord…

Via Rovio blog.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼