Se keynote 1 från Google I/O 2011

maj
11

Google I/O är sedan 2008 en årlig konferens som inriktar sig mot webbutveckling. Som namnet antyder är det det lilla oskyldiga företaget Google som står bakom konferensen, vilket förklarar varför den till stor del handlar om just Googles områden. Och det som just nu är hett är såklart Android, men även Chrome. I skrivande stund pågår I/O 2011 för fullt. Konferensen inleddes igår kl 9.00 lokal tid med Keynote 1. Där visade Google bland annat upp sin nya tjänst Google Music (tillgänglig i USA), berättade att Android Market kommer börja med filmuthyrning (för dig i USA) och smög in lite info om kommande version av Android, Ice cream sandwich.

Du som missade första Keynoten behöver inte misströsta, den finns upplagd på YouTube i sin helhet.

Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning