L.A. Noire släpps inom kort

maj
11


Hög tid att nysta upp brottsfall i 40-talets Los Angeles.

Den här gången är du på rätt sida av lagen. Träd in i rollen som detektiven Cole Phelps i Rockstar Games och Team Bondis nya deckaräventyr. Spelutvecklarna utlovar en komplex handling där du spelar huvudrollen och löser kriminalfall som innefattar allt från konspirationer till kallblodiga mord. Dömer man av de bilder och trailers som visats upp kommer L.A. Noire bli en våldsam och välregisserad thriller. En thriller som skulle få Martin Scorsese att överväga en karriär inom spelbranschen.Något som slår en när man ser spelet i rörelse är de välgjorda ansiktsanimationerna. Utvecklarna har använt sig av en ny slags motion capture-teknik för att registrera små ansiktsrörelser hos de skådespelare som gestaltar karaktärerna i spelet. Resultatet är häpnadsväckande och banar förhoppningsvis väg för fler filmiska spel där skådespelarnas insatser återges på ett trovärdigt sätt.L.A. Noire ser ut att bjuda på en fräsch blandning av hisnande action och riktigt detektivarbete. Om spelet suddar ut gränserna mellan spel och film återstår att se.


Spelet släpps i Sverige den 20:e maj för Xbox 360 och Playstation 3.
www.rockstargames.com/lanoire

Av

Musikproducerande herre från Örebro. Går loss på allt från psykedelisk electronica till idogt rollspelsharvande.

Kontakt: albin.strom@hypeline.se

Annons ▼