Google+
Facebook
Twitter
YouTube
Rss

Kontakta Hypeline


Hypeline

Historien om Hypeline

Hypeline startades i maj 2011 av nio studenter vid Örebro Universitet för att praktisera kunskaper och få utlopp för alla nördiga intressen. Mitt under pågående B-uppsats samlades vi och allt slutade i en diskussion om att starta en kollektivblogg. Sagt och gjort, den 11:e maj drog betatesterna igång och Hypeline såg sina första sidvisningar. 20:e maj slogs portarna upp för resten av världen. Sedan maj 2013 drivs Hypeline helt av Daniel Claesson, en av grundarna.

Eftersom vi är intresserade av smartphones, tablets, spel, film, webb och liknande är det kring dessa ämnen Hypeline kretsar. Här skrivs om sådant som intresserar oss och vi blandar rykten med fakta, egna åsikter och tankar. Vi recenserar så mycket vi hinner och målet är att hålla Hypelines läsare uppdaterade kring allt spännande som händer inom teknikvärlden.

Tipsa oss

Har du tips på vad vi måste skriva om eller frågor om något får du gärna mejla till info@hypeline.se eller daniel.claesson@hypeline.se.

Recensionsprodukter

Har ni produkter som ni vill att vi ska recensera är ni välkomna att skicka dem till oss, så testar vi dem i mån av tid. Adressen är:
Daniel Claesson
Strindbergsvägen 11A
152 31 Södertälje

Om produkten ska returneras ska retursedel medfölja produkten. Hör av er till daniel.claesson@hypeline.se för mer information.

Hypelines skribenter

Sedan maj 2013 drivs Hypeline av Daniel Claesson.

Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.

daniel.claesson@hypeline.se

Tidigare skribenter

Tidigare har Hypeline även haft följande skribenter:

Albin Ström

Musikproducerande herre från Örebro. Går loss på allt från psykedelisk electronica till idogt rollspelsharvande.

albin.strom@hypeline.se

Alexander Nilbrink

Nitisk technofantom med ett patologiskt förhållande till sociala medier, PR och design. Blir knäsvag av snygg typografi.

alexander.nilbrink@hypeline.se

Joakim Schön

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

joakim.schon@hypeline.se

Johan Wirlén

Designfreak vars kreativa sinne skapar harmoni mellan designens alla element. Har ett brinnande intresse för teknikens alla under.

johan.wirlen@hypeline.se

Kristofer Tunberg

Kronisk mångsysslare som gärna pysslar både digitalt och analogt, zombie’s och postapokalyptisk sci-fi får endorfinerna att svalla.

kristofer.tunberg@hypeline.se

Martin Andersson

Teknik- och Applenörd, gillar att lira spel, marathon-kolla på tv-serier, kolla på Serie-A & Premier League och höra Kent på repeat i Spotify.

martin.andersson@hypeline.se

Martin Eriksson

Sportnörd med rötterna i Katrineholm. Mår dåligt utan musik från Kent och drar gärna en ordvits eller två.

martin.eriksson@hypeline.se

Mohamed Lamaa

Har ett stort intresse för musik, spel och teknik. Fotbollen kan dock ses som ett huvudintresse där favoritlaget är Inter.

mohamed.lamaa@hypeline.se